Weiler viert de titel, maar denkt meteen ook aan volgend seizoen

Weiler viert de titel, maar denkt meteen ook aan volgend seizoen

21-05-2017 19:45
2

René Weiler is dé winnaar van dit seizoen. Na een moeilijke beginperiode kreeg hij Anderlecht op de rails en wint hij nu afgetekend de landstitel. Weiler krijgt het laatste woord en is vooral heel dankbaar.

In zijn interview bij Play Sports was hij vol lof. "Vandaag is er alleen maar plaats voor vreugde. We moeten nu feesten en plezier hebben. Anderlecht heeft twee seizoenen niets kunnen winnen. Dit seizoen hebben we dat objectief behaald. Ik feleciteer en dank iedereen die daaraan meegewerkt heeft."

Zijn lastige periode wil Weiler snel vergeten. "In november was het heel moeilijk maar ik ben altijd mijn werk blijven doen en dat ligt nu allemaal achter ons. Trainer zijn is geen gemakkelijk vak. Ook niet voor de familie want als trainer heb je niet veel vrije tijd. Het is heel belangrijk dat je dan een vrouw en kinderen hebt die van je houden en altijd achter je staan. Deze titel vier ik dus ook samen met mijn familie."

De Zwitser maakt ook duidelijk dat hij deze zomer niet zal verhuizen. "Ik voel mij goed in België. We moeten nu blijven werken om nog meer succes te boeken met de ploeg."