Oostende gaat in galamatch van Anderlecht geen risico nemen

  Oostende gaat in galamatch van Anderlecht geen risico nemen

  vrijdag 19 mei 2017 om 21:58

  Donderdag kroonde Anderlecht zich tot landskampioen. De match van KV Oostende is dan ook maar een veredelde oefenmatch voor paars-wit. Mogelijk zien ook de bezoekers dat zo. 

  KV Oostende is immers al zeker van de vierde plaats, die recht geeft op de finale tegen de winnaar van Play-Off 2. Momenteel telt KVO drie punten meer dan Charleroi. De Zebra's kunnen mits winst op het veld van Zulte Waregem nog met evenveel punten eindigen als KV Oostende, maar dat is onvoldoende voor Charleroi. KV Oostende eindigde in de reguliere competitie immers boven Charleroi en dat geeft de doorslag.

  In Anderlecht gaat Yves Vanderhaege dan ook geen risico's meer nemen. "Het is duidelijk dat we daar geen risico's gaan nemen met geblesseerden en geschorsten. Ik ga in elk geval de spelers die op één kaart van een schorsing staan niet opstellen", stelt de trainer van KV Oostende in Het Laatste Nieuws.

  Poll

  Wat verwacht je van de wedstrijd?

  (597 stemmen)

  Plaats een reactie

  dakcota +3902
  zaterdag 20 mei 2017 om 14:24
  tja, waarom niet, ze kunnen niemand laten zakken of stijgen, ze kunnen zelf niet zakken of stijgen, resultaat voor anderlecht heeft voor geen enkele ploeg belang, dus beide ploegen kunnen het gewoon als oefenmatch bekijken (met maar 3 wissels)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Oostende gaat in galamatch van Anderlecht geen risico nemen