OFFICIEEL: Lokeren slaat dubbelslag op de transfermarkt

OFFICIEEL: Lokeren slaat dubbelslag op de transfermarkt

11-05-2017 17:30
1

Lokeren maakt een matig seizoen door en dus wordt er deze zomer een grondige renovatie van de selectie verwacht. De Waaslanders zetten er vaart achter, want donderdagmiddag worden de eerste twee nieuwe gezichten gepresenteerd.

Lokeren maakte donderdag via Twitter bekend dat om 16u00 de twee aankopen aan de pers zullen worden voorgesteld. Er werden nog geen namen genoemd, maar Het Laatste Nieuws-journalist Michel Vergauwen weet te melden dat het gaat om Samy Kehli en Luciano Slagveer. De 26-jarige Kehli komt over van Roeselare, waar hij een contract had tot en met medio 2018. Lokeren zal dus een transfersom op tafel moeten leggen om de Fransman over te nemen.

Kehli speelde pas sinds afgelopen zomer bij Roeselare, dat hem wegplukte bij het Franse Metz. Kehli is een multifunctionale spelers, want de 'nummer 10' kan ook in de spits of op de linkerflank uit de voeten. De aanvallende speler maakte dit seizoen met acht doelpunten en vier assists een prima indruk bij de club uit de Eerste Klasse B. Lokeren is overtuigd en haalt Kehli als één van de vervangers voor de vele vertrekkers

Slagveer is een 23-jarige Nederlander die overkomt van SC Heerenveen. De snelle rechtsbuiten had een aflopend contract bij de Nederlandse subtopper en zijn verbintenis werd niet verlengd. Slagveer was dit seizoen goed voor vier goals en drie assists in 28 optredens voor zijn club. 

Update 17u30: Lokeren heeft nu zelf ook bevestigd dat Slagveer voor drie seizoenen heeft getekend. De transfer van Samy Kehli werd eerder al bevestigd.