UPDATE: 'Derde Brugse zomertransfer is afgerond, vierde zit in pijplijn'

UPDATE: 'Derde Brugse zomertransfer is afgerond, vierde zit in pijplijn'

27-04-2017 11:21

Club Brugge lijkt uitgeschakeld te zijn voor de titel, een prijs zit er dit seizoen dus niet in. Om volgend jaar beter te doen is de club nu al druk bezig met versterkingen halen. Het zou nu al op punt staan zijn derde en vierde zomertransfer af te ronden.

Het Laatste Nieuws weet dat de Bruggelingen zo goed als rond zijn met de 18-jarige Erhan Masovic. De centrale verdediger komt over van FK Cukaricki. De jonge Serviër zou 1,6 miljoen euro moeten kosten. Masovic legde overigens al een deel van zijn medische testen af.

Daarnaast melden Kroatische media dat Club Brugge een persoonlijk akkoord heeft met verdedigende middenvelder Ivan Sunjic. Enig probleem is zijn ex-club Dinamo Zagreb. Die verkocht de 20-jarige Sunjic vorige zomer aan stadsgenoot Lokomotiva Zagreb, maar liet een 'first buying option' in de overeenkomst opnemen. Het is mogelijk dat Dinamo de speler terughaalt. Zo niet, bedraagt de kostprijs één miljoen euro.

Eerder legde Club al Elton Acolatse (Westerlo) en German Mera (Deportvo Cali) vast.

UPDTATE 11u21: Club Brugge heeft volgen Het Nieuwsblad de onderhandelingen helemaal afgerond omtrent Erhan Masovic. De verdediger kost Blauw-Zwart 1,65 miljoen plus 350.000 euro aan mogelijke bonussen. Eén van de clausules is dat hij een bepaald aantal wedstrijd moet spelen.