Witte rook bij Club Brugge? 'Aanwinst legt medische testen af'

Witte rook bij Club Brugge? 'Aanwinst legt medische testen af'

24-04-2017 19:45
2

Club Brugge lijkt zijn derde zomertransfer stilaan binnen te hebben. Het Nieuwsblad weet namelijk dat de Serviër Erhan Masovic al een deel van zijn medische testen heeft afgelegd.

Die Masovic wordt nu al een tijdje gelinkt aan Club Brugge, en bovendien was Vincent Mannaert zondag niet aanwezig omwille van transferonderhandelingen. Het lijkt erop dat die besprekingen wel degelijk over Masovic gaan. Eerder werd gewag gemaakt van een transfersom van 500.000 euro, maar dat schijnt nu helemaal niet te kloppen. Het zou gaan om minstens één miljoen euro.

Masovic is een jonge centrale verdediger die ook als defensieve middenvelder kan spelen. Hij is amper achttien jaar, maar op die jonge leeftijd heeft hij toch al 34 wedstrijden gespeeld voor de Servische eersteklasser Cukaricki. Bij Club Brugge kan hij de vervanger van Björn Engels worden, ook al zou hij dus ook op de positie van Timmy Simons kunnen spelen.

Het feit dat Masovic al medische testen heeft gezegd betekent overigens niet noodzakelijk dat de transfer zeker rond is. Ook de Zweed Sead Haksabanovic legde in de winter medische testen af bij Club, maar hij kwam uiteindelijk toch niet.