Chelsea wilde ex-Genkenaar voor liefst 55 miljoen euro naar Londen halen

Chelsea wilde ex-Genkenaar voor liefst 55 miljoen euro naar Londen halen

26-04-2017 13:24
1

Het gaat hard met de loopbaan van Kalidou Koulibaly. De Malinese verdediger kwam tussen 2012 en 2014 uit voor Racing Genk en trok vervolgens van Napoli. Het scheelde weinig of hij had nu het shirt van Chelsea gedragen.

Chelsea wilde zich afgelopen zomer namelijk heel graag versterken met de ex-Genkenaar en The Blues waren bereid om een megasom te betalen. Dat bevestigt Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis. De club van Mertens legde de aanbieding echter naast zich neer. ''Chelsea bood 55 mijloen euro, maar ik vertelde Antonio Conte dat ik hem niet kon laten gaan zonder eerst een waardige opvolger te hebben'', laat De Laurentiis weten aan beIN Sports.

De Engelse topclub besloot hierop verder te kijken en haalde David Luiz terug naar Stamford Bridge. Bruno Satin, de zaakwaarnemer van Koulibaly, sluit echter niet uit dat Koulibaly alsnog een ploegmaat wordt van Thibaut Courtois, Eden Hazard en Michy Batshuayi. ''De toekomst hangt van de voorzitter af en of hij van plan is om aanbiedingen te overwegen'', zei de agent tegenover Radio Kiss Kiss.