Beloftenuitgave van Anderlecht-Club onbeslist: goudhaantjes slaan toe

Beloftenuitgave van Anderlecht-Club onbeslist: goudhaantjes slaan toe

24-04-2017 21:28

De beloften van Club Brugge zijn er niet volledig in geslaagd om wraak te nemen voor hun profcollega's. Een dag na de topper uit Play-Off 1 stond ook bij de jongeren een Anderlecht - Club Brugge op het programma. Uiteindelijk moesten beide teams tevreden zijn met een draw: 1-1.

--> EASY! Anderlecht op weg naar de titel na winst: 2,40 keer je inzet!

Club Brugge was nochtans uitstekend begonnen in Brussel. Na ruim tien minuten stond de onvermijdelijke Fran Brodic al aan het kanon. De Kroaat, die nu 22 doelpunten telt en de topschuttersstand in de beloftencompetitie aanvoert, zette zijn ploeg zo op rozen. Anderlecht reageerde echter niet aangeslagen en nog voor de pauze kwam het op gelijke hoogte.

Ook paars-wit mocht een jonge doelpuntenmaker-in-spe bedanken. Jorn Vancamp werkte de 1-1 tegen de netten. Daarmee doken beide teams ook de kleedkamer in na 45 minuten. In de tweede helft veranderde er vervolgens niets meer aan het scorebord. Door de puntendeling blijft Anderlecht voorlopig aan de leiding van de beloftencompetitie. Club volgt op drie punten, maar telt wel twee wedstrijden minder.