Izquierdo niet gerust in onderhandelingen: Ben bang dat Club te veel geld vraagt

Izquierdo niet gerust in onderhandelingen: "Ben bang dat Club te veel geld vraagt"

21-04-2017 15:12

José Izquierdo lijkt aan zijn laatste maanden bezig bij Club Brugge. In Het Nieuwsblad bevestigt de Gouden Schoen dat hij deze zomer andere oorden wil opzoeken. "Mijn tijd is gekomen"

--> TITELRACE! Club Brugge haalt het van Anderlecht voor 10(!) keer je inzet!

Voor Izquierdo Club verlaat heeft hij nog een duidelijk doel. "Ik wil nu eerst nog alles geven in de Play-Offs en proberen om nog kampioen te worden. Daar gaat mijn volledige focus naartoe. En dan wil ik mijn vleugels uitslaan", vertelt Izquierdo aan Het Nieuwsblad.

Vorige zomer bood Hamburg 12 miljoen euro voor Izquierdo. Maar Club Brugge weigerde het bod en wou de Colombiaan nog zeker een jaar bij zich houden. "Ik was boos toen ik niet weg mocht. Het bleek de beste beslissing. Nu ligt dat anders. Ik lig nog onder contract maar voetbal draait om het grijpen van momenten. En mijn moment is nu. Wie gaat hier volgend seizoen trainer zijn? Raak ik niet geblesseerd? Enfin, de tijd is gekomen om te gaan. Ik denk dat de club wel veel geld voor me zal vragen. Te veel misschien. Daar ben ik soms bang voor", aldus een openhartige Izquierdo.