Snoeiharde afrekening met 'smerige' Bony: Hou dan gewoon je mond dicht

Snoeiharde afrekening met 'smerige' Bony: "Hou dan gewoon je mond dicht"

donderdag 20 april 2017 om 18:31

Wilfried Bony heeft kwaad bloed gezet bij Francis Kacou. De zaakwaarnemer werd vorig jaar aan de kant geschoven door de huidige spits van Stoke City, die Kacou ervan betichtte geld achterover te hebben gedrukt bij diverse transfers.

In gesprek met het Ivoriaanse Abidjan Sports slaat Kacou snoeihard terug. "Als je me niet kunt bedanken, hou dan gewoon je mond dicht", begint hij over de oud-spits van Vitesse. "Ik heb hem onder mijn vleugels genomen bij Issia Wazi (Ivoriaanse club, red.), waar hij nooit een wedstrijd speelde. Zelfs niet in de jeugd. Ik heb hem álles gegeven."

Kacou vervolgt: "Dit jongetje (Bony, red.) is heel smerig. Het woord ondankbaar doet geen recht aan zijn smerigheid. Ik heb hem gemaakt tot wat hij nu is. Ik heb alles voor hem opgeofferd, omdat ik besloot dat Bony de nieuwe Didier Drogba zou worden."

"Nu speelt hij bij Manchester City. Althans, speelt... Hij is nu verhuurd", klinkt het. "Ik raad hem aan in de spiegel te kijken en zichzelf de vraag te stellen: 'Vind jij, Wilfried Bony, jezelf goed genoeg voor Manchester City? Zit je op hetzelfde niveau als Agüero, Touré, Sterling en De Bruyne? Dacht het niet."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

Snoeiharde afrekening met 'smerige' Bony: "Hou dan gewoon je mond dicht"