Standard moet de kelk tot op de bodem ledigen, Union doet het zoals STVV

14-04-2017 22:21
1

Standard heeft vrijdag weer niet kunnen winnen in Play-Off 2. Union kopieerde STVV. Net zoals de Limburgers een week geleden scoorde de ploeg uit Brussel de 2-2 in de laatste minuut van de match.

Play-Off 2 was verschrikkelijk slecht begonnen voor de Rouches. Met een 1 op 6 moest Standard in het Koning Boudewijnstadion iets rechtzetten, maar dat hadden de troepen van Aleksandar Janković niet meteen begrepen. Voor meer dan 10.000 fans kwam Standard vroeg op achterstand. Yannick Aguemon bracht de thuisploeg op voorsprong.

Na de 1-0 had Standard even nodig om te herstellen, maar uiteindelijk kon het gaan rusten met een voorsprong. Iets na het halfuur maakte Orlando Sa de gelijkmaker. Vlak voor het rustsignaal zette Ishak Belfodil de 1-2 op het bord.

In de tweede helft viel er amper iets te beleven. Pas in de slotfase duwde Union het gas weer in. In de 92e minuut viel de gelijkmaker uit de lucht. Invaller Pietro Perdichizzi deed Brussel dansen. Door het gelijkspel lijkt Standard groepswinst te mogen vergeten. Het telt amper twee op negen.