OFFICIEEL: Vreven krijgt prachtige beloning bij NAC Breda

OFFICIEEL: Vreven krijgt prachtige beloning bij NAC Breda

11-04-2017 16:20

Stijn Vreven staat ook volgend seizoen aan het roer bij NAC Breda. De Jupiler League-club heeft dinsdag de optie in het contract van de 43-jarige trainer gelicht, waardoor hij nu tot medio 2018 vastligt in het Rat Verlegh Stadion.

"Prachtig dat de club zo tevreden is met mijn manier van werken dat er is besloten om met elkaar verder te gaan, ongeacht het eindresultaat dit seizoen", stelt Vreven op de clubsite. "Dat zegt wel iets over de werkwijze bij deze club en de lange termijn visie waar we met elkaar in geloven. Toch ligt de focus bij ons als staf en de spelersgroep, zeker op dit moment, op de korte termijn."

NAC staat momenteel zevende in de Jupiler League en hoopt zich nog te plaatsen voor de play-offs om promotie/degradatie. "Alles staat de komende tijd in het teken van de strijd om promotie naar de Eredivisie", aldus Vreven, die bezig is aan zijn eerste seizoen bij de Parel van het Zuiden. Technisch directeur Hans Smulders is tevreden over de samenwerking.

"Stijn beschikt over goede leiderschapskwaliteiten om de jonge spelersgroep verder te ontwikkelen en om ze te motiveren om optimaal te presteren", stelt Smulders. "Daarnaast sluit zijn karakter goed aan bij hetgeen onze achterban graag ziet. Er bestaat bij ons dan ook geen enkele twijfel dat hij ook op de lange termijn de ideale man is om onze doelstellingen te verwezenlijken."