Union is de ploeg van Play-Off 2, weer een kater voor Standard

08-04-2017 21:45

Niet KRC Genk of KV Mechelen is momenteel de ploeg van Play-Off 2, maar wel Royale Union Saint-Gilloise. Zaterdag haalde Union opnieuw zwaar uit. Het ging met maar liefst 1-4 winnen op het veld van Waasland-Beveren. Standard morste weer met de punten.

Waasland-Beveren - Union: 1-4
Op de eerste speeldag won Union al verrassend met 3-0 van KV Mechelen. Zaterdag zorgde het opnieuw voor een stuntzege. Martens bracht zijn ploeg na 19 minuten op voorsprong. Even later zorgde Gano voor de gelijkmaker. Toch mochten de bezoekers gaan rusten met een voorsprong. Dat had het te danken aan Morren.

In de tweede helft probeerde Waasland-Beveren iets terug te doen, maar de bezoekers waren enorm efficiënt. Aoulad (ex-Waasland-Beveren) maakte de 1-3 met een overhoeks schot. Rajsel zette uiteindelijk de eindstand op het bord.

Standard - STVV: 2-2
Standard had iets goed te maken, maar keek na 35 minuten wel tegen een achterstand aan. Mechele bracht de bezoekers in Luik op voorsprong. Lang bleef de 0-1 niet op de bord, want Belfodil scoorde meteen tegen. Marin leek in de tweede helft Standard de zege te bezorgen, maar na een rode kaart van Andrade liep het toch nog mis voor de Rouches. In de extra tijd bezorgde Gerkens Standard een nieuwe kater.