Opluchting bij Club Brugge: geen breuken voor spitsenduo

Opluchting bij Club Brugge: geen breuken voor spitsenduo

03-04-2017 14:59

Club Brugge verloor zondag met 2-1 van AA Gent, maar de bezoekers liepen nog meer averij uit op in het potige duel. Wesley Moraes en Jelle Vossen moesten beide geblesseerd van het veld. De eerste diagnoses duiden niet op de ergste kwestsuren.

Club Brugge meldt maandagmiddag namelijk op de website dat beide spitsen geen breuken hebben opgelopen. Wesley Moraes werd geraakt aan zijn onderbeen. Blauw-Zwart schrijft dat uit verder onderzoek is gebleken dat de lange Braziliaan een zware kneuzing en diepe vleeswonde heeft opgelopen in de fysieke topper. 

Wesley werd vervangen door Jelle Vossen, maar ook die haalde het einde van de match niet. De situatie van Vossen zag er erger uit, want hij werd direct met de ziekenwagen vervoerd. Een eerste scan heeft, zoals al verwacht, aangetoond dat hij geen fractuur in het bekken heeft. Club Brugge kon voor zowel in het geval van Wesley als Vossen echter nog geen mededelingen doen over de lengte van de afwezigheid. Dat zal de komende dagen duidelijk moeten worden.

LEES OOK: Gaat Preud'homme voor ultieme noodoplossing in de spits?