Gaat Preud'homme voor ultieme noodoplossing in de spits?

Gaat Preud'homme voor ultieme noodoplossing in de spits?

03-04-2017 07:00

Club Brugge heeft het niet bepaald getroffen in de Play-Offs, want net nu heeft Blauw-Zwart last van een blessuregolf. Tegen AA Gent vielen Wesley én Jelle Vossen ook uit, Club heeft dus geen spitsen meer. Wie begint er aan de wedstrijd tegen Charleroi?

Op het uur werd zondagavond Björn Engels ingebracht, verbazend genoeg ging hij meteen meelopen in de spits. Echt van een leien dakje liep dat echter niet, want de verdediger miste twee grote kansen.  "Ik probeerde mijn best te doen en heb de kansen gekregen. Ik moest sowieso gescoord hebben, klaar. Tijdens de opwarming hadden ze mij gewaarschuwd dat ik mij moest klaarmaken voor een rol als spits. Wat ik nu verwacht voor de toekomst? We zien wel. Het is een feit dat er weinig spitsen overblijven. Ik laat het op me afkomen en doe wat de coach beslist", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Ook Lex Immers is een mogelijkheid, maar de Nederlander voelt er ook weinig voor. "Ik heb het bij ADO en Feyenoord genoeg gedaan, maar het is niet ideaal. Ik ben een speler die moet komen en die er niet al moet staan. We hebben een grote selectie en vinden wel een oplossing", zo vertelt Immers.

Nog een andere oplossing is om een kijkje te nemen bij de beloften. Met Fran Brodic loopt daar wél nog een fitte scorende spits rond, maar de beloftencompetitie is totaal niet te vergelijken met het niveau van Play-Off 1. Het valt dus af te wachten of Preud'homme hem wel voor de leeuwen wil gooien in een belangrijke match.