Hazard heeft Conte goed nieuws te vertellen in verband met blessure

Hazard heeft Conte goed nieuws te vertellen in verband met blessure

24-03-2017 09:05

Zaterdag nemen de Rode Duivels het op tegen Griekenland. Dat moeten ze zonder Eden Hazard doen. De speler van Chelsea is geblesseerd. Ook de vriendschappelijke interland tegen Rusland op dinsdag komt te vroeg voor Hazard, een paar dagen later kan hij wel weer in actie komen. 

--> VERHOOGDE ODDS! België haalt het van Griekenland voor maar liefst 3(!) keer je inzet!

Volgens The Sun valt de kuitblessure van Hazard gelukkig mee. Komende maandag gaat hij serieus onder handen genomen worden om zijn comeback te versnellen. Normaal kan Hazard de topper in de Premier League tegen Manchester City op 5 april probleemloos halen. Mogelijk kan hij ook al op 1 april tegen Crystal Palace spelen, maar waarschijnlijk neemt Antonio Conte geen risico met Hazard. Toch zal de manager blij zijn dat Hazard geen weken meer aan de kant staat.

Op de vorige speeldag van de Premier League won Chelsea met 1-2 op het veld van Stoke. Toen was Hazard er niet bij. Nu moet hij ook voor de eerste keer geblesseerd toekijken onder Roberto Martinez. Iets wat Hazard zelf jammer vindt, want hij wil het liefst altijd spelen. Door de blessure van Eden kwam broer Thorgan Hazard bij de selectie en die was daar voor zichzelf blij mee, niet voor zijn broer. 

Lees ook:  "Eden geeft richting' aan een ploeg.