Verdediger toch langer bij Anderlecht? Hij heeft de knop omgedraaid

Verdediger toch langer bij Anderlecht? "Hij heeft de knop omgedraaid"

23-03-2017 08:42

Anderlecht slikt de laatste maanden nog bitter weinig tegengoals, en dat heeft zeker ook te maken met Kara Mbodji. De Senegalees is eindelijk op topniveau geraakt en toont waarom Anderlecht hem ooit weghaalde bij Racing Genk. In januari wilde hij een transfer versieren, maar volgens makelaar Mogi Bayat hoeft dat niet meer.

In januari was er een bijzonder lange transfersoap rond Mbodji. Hij wilde heel graag naar de Premier League, zo graag dat hij zelfs niet meer terugkwam na een interland voor Senegal. Uiteindelijk werd het geschil tussen beide partijen opgelost, en nu zou de verdediger zelfs  langer kunnen blijven.

"In het begin was hij heel ontgoocheld, maar nu heeft hij de knop omgedraaid. Zijn contract werd aangepast en dat stelde iedereen tevreden. Zijn contract bij Anderlecht loopt nog tot 2019. Kara hoeft niet per se te vertrekken", zo laat Bayat nog weten. Een titel voor Anderlecht en de bijbehorende Champions League zou Mbodji over de streep kunnen trekken om toch nog te blijven.