Nationale ploeg van Luxemburg heeft geen verhaal tegen Standard

21-03-2017 20:52

In de voorbereiding op Play-Off 2 heeft Standard enkele oefenwedstrijden gepland. Op dinsdagavond namen de Rouches het op tegen de nationale ploeg van Luxemburg. Een wedstrijd die Standard met het kleinste verschil kon winnen.

De Rouches begonnen met een experimenteel elftal aan de wedstrijd, waarin heel wat ongebruikte spelers hun kans kregen. Zo stonden Jérome Deom, Renaud Emond en Arnaud Bodart aan de aftrap. Bij Luxemburg stonden enkele (oude) bekenden aan de aftrap, waaronder Anthony Moris, Maxim Chanot, Laurent Jans en Aurelien Joachim. Zij konden echter niet voorkomen dat Standard de betere in het spel was.

Grote kansen kwamen er echter niet, waardoor beide ploegen met een 0-0 ruststand de kleedkamers ingingen. Enkele minuten ver in de tweede helft werd er dan toch gescoord. Het was Emond die het openingsdoelpunt kon maken. De nationale ploeg van Luxemburg probeerde nog tegen te prikken, maar raakte niet aan het doel van Bodart. Het bleef 0-1.