OFFICIEEL: Lierse kan sterkhouder ondanks interesse overtuigen

OFFICIEEL: Lierse kan sterkhouder ondanks interesse overtuigen

21-03-2017 20:21

Lierse heeft een belangrijke slag geslagen op de transfermarkt. Het kon sterkhouder Mike Vanhamel overtuigen om zijn contract te verlengen. Hij zette zijn handtekening onder een verbintenis tot 2022.

Vanhamel ontpopte zich dit seizoen tot een sterkhouder bij de Pallieters. Dat zorgde voor heel wat interesse, maar een vertrek lijkt er toch niet aan te gaan komen. Sterker nog, Vanhamel verlengde zijn contract (dat in medio 2019 afliep) tot medio 2022. Dat meldt de club op de officiële website.

"Ik ben verheugd om mijn contrract bij deze club te kunnen verlengen", reageerde Vanhamel. "Ik ben hier graag en heb ook een goede band met onze supporters. Dat speelt allemaal mee wanneer je knopen moet doorhakken. Want er waren wel wat aanbiedingen van andere clubs, maar mijn eerste intentie was altijd om bij Lierse te blijven."

De doelman is ook bijzonder ambitieus met Lierse. "De voorbije dagen heb ik met de clubmensen goed gepraat en we waren er snel uit. Ik kijk dan ook met volle goesting uit naar volgend seizoen, met eerst nog de Play-Off 2 als voorloper", besluit hij.