Verrassende wending: pakt Clement zijn koffers bij Club Brugge?

Verrassende wending: pakt Clement zijn koffers bij Club Brugge?

maandag 20 maart 2017 om 07:00

Moet Michel Preud'homme het binnenkort zonder zijn trouwe luitenant doen? Dat is goed mogelijk, want Philippe Clement zou uitzicht hebben op een job als hoofdtrainer. KV Kortrijk heeft opnieuw interesse.

Twee jaar geleden dacht Kortrijk al aan de T2 van Club Brugge, maar die deal ging niet door. Nu zou hij volgens Het Nieuwsblad opnieuw in beeld zijn. Kortrijk heeft een dramatische terugronde gespeeld in de Jupiler Pro League, het haalde daarin een schandalige 7 op 45. De stoel van coach Karim Belhocine wankelt dan ook meer dan ooit.

Kortrijk zou de zoektocht naar een nieuwe trainer al een maand geleden gestart zijn, ook Besnik Hasi wordt genoemd als een kandidaat. Daarnaast werd er ook nog gedacht aan Peter Maes en Fred Vanderbiest, maar die eerste voelt weinig voor Kortrijk en Vanderbiest ligt ondertussen al vast bij Lierse. 

Clement heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij ambities heeft als hoofdtrainer. Het is niet zeker dat Michel Preud'homme deze zomer gaat blijven bij Club Brugge, dat kan de beslissing van Clement vergemakkelijken.

Poll

Moet Clement ooit hoofdtrainer van Club Brugge worden?

(2603 stemmen)

Plaats een reactie

maandag 20 maart 2017 om 07:50
Zijn kop past perfect bij het DNA van de club
Vind ik leuk
BS90 +3483
maandag 20 maart 2017 om 08:04
Clement zou geen kleuterschool kunnen leiden, laat staan een hoop spelers die mekaar niet kunnen uitstaan
Vind ik leuk
Garland +4705
maandag 20 maart 2017 om 10:46
Wel grappig. Kortrijk denkt aan Vanderbiest, Maes en Hasi. Allemaal schreeuwers en ook aan Clement. sterke profielschets
Vind ik leuk
SD +4720
maandag 20 maart 2017 om 11:24
Hij straalt energie uit !
Vind ik leuk
maandag 20 maart 2017 om 13:16
Denk dat Clement slimmer is om nu te starten in Play-Off 2. Gaat later wel gaan om hoofdtrainer te worden na vertrek van MPH.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Verrassende wending: pakt Clement zijn koffers bij Club Brugge?