'Kortrijk haalt bezem door technische staf: exit Belhocine, welkom Hasi'

'Kortrijk haalt bezem door technische staf: exit Belhocine, welkom Hasi'

18-03-2017 07:00

KV Kortrijk gaat serieuze wijzigingen doorvoeren. De club staat op het punt om de technische staf zo goed als helemaal te vervangen. Karim Belhocine vertrekt bij de club. Hij wordt vervangen door Besnik Hasi.

KV Kortrijk deed er alles aan om Belhocine, die nog geen Pro Licence-diploma had, toch T1 te krijgen van Kortrijk. Nu hij eindelijk officieel wél T1 mag zijn, lijkt KV Kortrijk hem niet meer te willen. Het Laatste Nieuws meldt dat de club eraan denkt om de technische staf te vervangen. Het bestuur had de voorbije dagen al gesprekken met enkele beschikbare trainers. Eentje daarvan was Hasi.

De ex-coach van RSC Anderlecht zou dicht bij een akkoord staan met de Kortrijkzanen. Hij neemt ook een compleet nieuwe technische staf mee. Voor Hasi wordt het een nieuwe uitdaging, nadat hij dit seizoen na drie maanden bij Legia Warschau aan de deur werd gezet. Daarvoor was hij trainer van Anderlecht, die hij in zijn eerste maanden naar de titel loodste. Hij werd ook derde en tweede in de stand met de Brusselaars.