Kompany hard na nederlaag: “We wisten dat de ref tegen ons ging zijn”

05-03-2017 16:39
3

Antwerp zette zondag een grote stap richting Eerste Klasse A. Het versloeg op de Bosuil Roeselare met 3-1. Bij de bezoekers legden ze na de wedstrijd de schuld van de nederlaag bij de scheidsrechter.

De ref kende Antwerp een strafschop toe en op het laatste was er een incident met William Owusu. François Kompany dacht er het zijne van'voor de camera van Proximus 11. We kennen Owesu, die gebruikt graag zijn handen. Ach, we wisten dat de ref tegen ons ging zijn. Antwerp heeft het publiek achter zich en de scheidsrechter mee. Het zal moeilijk worden in de terugmatch.''

Kompany is teleurgesteld over het resultaat. ''We hadden beter kunnen doen. De eerste helft was verdiend voor Antwerp. In de tweede helft hebben we te veel gemist. Dat mogen we in de terugwedstrijd niet doen, anders blijven we in Tweede Klasse.''

''We pakten de tweede helft helemaal anders aan. Dat moeten we ook doen in de terugwedstrijd. We moeten karakter tonen'', besloot de jongere broer van Vincent.