Ex-Bruggeling komt Ryan aanmoedigen: Wees daar maar zeker van

Ex-Bruggeling komt Ryan aanmoedigen: "Wees daar maar zeker van"

02-03-2017 17:30

Mathew Ryan verraste afgelopen winter vriend en vijand met een uitleenbeurt aan Racing Genk. Het was die zondag groot nieuws, maar zijn ex-ploegmaat Vladan Kujovic wist het al één van de eersten.

Kujovic en Ryan hebben kennelijk nog veel contact met elkaar. "Ik woon nu in Genk en werk als keeperstrainer bij de jeugd van Roda JC. Mijn zoontje is er doelman, vandaar. Toen ik op een avond terugreed van Kerkrade, zag ik op mijn gsm twee gemiste oproepen. Maty. Ik dacht: aiai, de jongen heeft weer problemen in Valencia, en ik belde hem terug. "Ik zit in Genk", lachte hij", zo laat Kujovic optekenen in Sport/Voetbalmagazine. 

Kujovic is dolblij dat zijn poulain van bij Club Brugge terug is. "Raar hoe onze wegen blijven kruisen, alsof het zo is bedoeld. Ik heb anderhalf jaar in Valencia gewoond en daar bij Levante gevoetbald, hij woonde er ook en we hebben wel wat informatie uitgewisseld over het leven daar. En nu wonen we beiden in Genk. Zaterdag tegen Club zit ik in de tribune, wees daar maar zeker van."