'Nieuwe handtekening maakt van Lukaku grootverdiener bij Everton'

'Nieuwe handtekening maakt van Lukaku grootverdiener bij Everton'

07-03-2017 11:35
1

Romelu Lukaku gaat een nieuw contract tekenen bij Everton. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Mino Raiola bevestigd bij TalkSport. De Rode Duivel lijkt zo af te zien van een zomertransfer.

Lukaku werd voor deze zomer al aan heel wat Europese topclubs gelinkt, maar die geruchten kunnen volgens Raiola de kast in. "Er zijn geen problemen tussen hem en de club. De gesprekken zijn bezig, hij gaat bijtekenen", zo weet de makelaar honderd procent zeker.

Lukaku werd in 2014 gekocht door Everton na een geslaagde uitleenbeurt, Everton betaalde toen 35 miljoen euro voor de Rode Duivel. Alles bij mekaar heeft Lukaku nu al 60 competitiegoals gemaakt voor de Toffees. Vorige zomer werd hij al gelinkt aan Chelsea voor een transfersom van liefst 90 miljoen euro, maar voorlopig komt zo'n monsterdeal er niet. De 23-jarige aanvaller heeft zin in een langer verblijf bij zijn huidige club. 

Update 27/02: Bij TalkSPORT heeft Raiola nog wat verdere toelichting gegeven over de naderende contractverlenging. "Dat is zeker de intentie, ik ben 99,9999 procent zeker dat hij zal tekenen", aldus de Italiaan, die wel nog een slag om de arm houdt als het op een transfer aankomt. "In het voetbal worden contracten soms niet tot het einde nageleefd."

"Maar dan moet er altijd een deal voor de drie partijen zijn", voegt Raiola snel toe. "Als iedereen denkt dat het beter is om verder te gaan, dan zal dat op een gegeven moment gebeuren. Maar nu ondertekenen we eerst een nieuw contract bij Everton. In de zomer zien we dan wel wat er gebeurt."

Update 7/03 om 11.35 uur: Volgens The Sun gaat de handtekening van Lukaku niet lang meer op zich wachten. Eind deze week moet de deal rond zijn. Volgens de krant gaat Lukaku per week 115.000 euro verdienen. Daarmee wordt hij de bestbetaalde speler van The Toffees