'Blessureperikelen bij Anderlecht, ook derde sterkhouder kampt met kwaaltjes'

'Blessureperikelen bij Anderlecht, ook derde sterkhouder kampt met kwaaltjes'

23-02-2017 15:56
1

Anderlecht is bezig aan de laatste, maar belangrijkste maanden, van het vermoeiende seizoen. René Weiler begint te roteren met zijn ploeg. Dat blijkt ook nodig te zijn, want enkele sterkhouders kampen met kwaaltjes.

Voor de wedstrijd tegen Zenit Sint-Petersburg van donderdagavond kan Weiler al geen beroep doen op Sofiane Hanni en Kara Mbodji. Het duo moet geblesseerd afhaken voor de belangrijke partij. Er zijn ook zorgen om Lukasz Teodorczyk. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De Poolse spits blesseerde zich tijdens de training aan de hamstrings. Normaal gezien zou hij door zijn schorsing voor de wedstrijd van komend weekend beginnen aan de partij tegen Zenit. Dat is nu niet meer zo zeker. Hij heeft nog steeds last. Als Teodorczyk niet fit geraakt, begint Isaac Kiese Thelin net als in de heenwedstrijd weer aan de partij.

Weiler roteerde in het begin van het seizoen amper. Dat lijkt nu toch enigszins voor problemen te zorgen. Hanni, Kara en nu ook Teodorczyk kampen met kwaaltjes. De spits miste dit seizoen amper wedstrijden. Hij kwam al 37 keer in actie voor Anderlecht.