Atlético-uitblinker niet te spreken over Simeone: Ja, ik was boos

Atlético-uitblinker niet te spreken over Simeone: "Ja, ik was boos"

22-02-2017 09:37

Diego Simeone heeft met het oog op de return weinig te klagen bij Atlético Madrid. Zijn ploeg won dinsdagavond met 2-4 van Bayer Leverkusen in de Champions League, waardoor de terugwedstrijd een formaliteit lijkt.

"We hadden met een groter verschil kunnen winnen, maar de doelman van Leverkusen (Bernd Leno, red.) had twee geweldige reddingen", aldus Simeone na afloop op de persconferentie, geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Als je een uitwedstrijd speelt is het vooral belangrijk om het geloof te hebben en dat was zeker aanwezig vandaag.We dachten dat als we zouden aanvallen vanaf de linkerkant, de verdedigers op rechts in de problemen zouden komen en dat gebeurde ook."

Een van de uitblinkers aan Atlético-zijde was Kevin Gameiro. Simeone is lyrisch. "Dit was de beste wedstrijd die hij ooit voor Atlético heeft gespeeld", aldus de Argentijn volgens Voetbal International. "Antoine Griezmann speelde ook goed. Ik kan met een grote glimlach op mijn gezicht terug naar Madrid." Gameiro was op zijn beurt weer boos op Simeone omdat hij gewisseld werd. "Ja, ik was boos. Je wil de hele wedstrijd spelen als je goed speelt. Daarom was ik een beetje boos, al draait het natuurlijk om het resultaat."