Anderlecht zet hoog in: 'We willen meer dan voor Ndidi'

Anderlecht zet hoog in: 'We willen meer dan voor Ndidi'

21-02-2017 07:01
3

Dat Youri Tielemans aan zijn laatste maanden bij Anderlecht bezig is, is duidelijk. Voor paars-wit wit hoeft dat niet erg te zijn. Sportief zal het deze zomer inleveren, financieel kan het een geweldige slag slaan. Dat is de club ook van plan.

"We willen meer dan de 17 miljoen die Racing Genk voor Ndidi heeft gekregen. Véél meer." Die woorden sprak Herman Van Holsbeeck uit voor de camera van VTM. De manager van Anderlecht weet dat hij met zijn tiener goud in handen heeft en wil dat maar al te graag verzilveren.

Na zijn twee goals tegen KV Oostende ging de vraagprijs van Tielemans weer de hoogte in. Anderlecht heeft daarnaast het voordeel dat Tielemans nog tot 2020 onder contract staat. Het staat dus sterk in de onderhandelingen.

Tielemans heeft zelf ook oren naar een transfer als alle partijen daar beter van worden. In de wandelgangen klinkt het zelfs dat hij niet meteen droomt van de absolute top. Een Europese subtopper als tussenstap ziet hij ook zitten.

Aan interesse is er geen gebrek. Heel Europa lijkt de middenvelder te willen. Juventus, Napoli, Dortmund, Tottenham, Everton, Monaco en Atlético Madrid volgen de prestaties van Tielemans op de voet. 

Lees ook: "Tielemans zal niet de fout van Batshuayi maken"