Het wordt strijden tot de laatste speeldag voor KV Oostende

  "Het wordt strijden tot de laatste speeldag voor KV Oostende"

  vrijdag 17 februari 2017 om 14:51

  De kans is groot dat KV Oostende dit seizoen Play-Off 1 haalt. Met nog vier wedstrijden te gaan staat de ploeg op een knappe vierde plaats. Toch is volgens Tom Boudweel de buit nog niet binnen. Dat verklaart de journalist op Sporza. 

  Momenteel telt KV Oostende 45 punten. Dat zijn er vier meer dan de nummer zeven in de stand, KRC Genk. KV Oostende ontvangt dit weekend Anderlecht. Daarna volgt een verplaatsing naar Lokeren en een thuismatch tegen Lokeren. Op de laatste speeldag trekt KV Oostende naar Standard. "Als ze dit weekend verliezen van paars-wit en de achtervolgers winnen, dan komt er veel druk op de ketel", stelt Boudeweel.

  "Bovendien is de laatste wedstrijd, Standard-Oostende, vlak voor de bekerfinale. Wat als het dan nog moet gebeuren? Met wie gaat KVO dan spelen? Het is de eerste keer dat Oostende op twee sporen moet werken. Met al hun investeringen moeten ze gewoon Play-off 1 halen. Marc Coucke heeft zoveel geld uitgegeven om een stap vooruit te zetten. Het wordt strijden tot de laatste speeldag voor hen."

  Poll

  Haalt KV Oostende Play-Off 1?

  (154 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  "Het wordt strijden tot de laatste speeldag voor KV Oostende"