Lombaerts legt probleem bij Anderlecht: Zij hebben te lang gewacht

Lombaerts legt probleem bij Anderlecht: "Zij hebben te lang gewacht"

donderdag 16 februari 2017 om 12:00

Anderlecht ondernam afgelopen zomer verwoede pogingen om Nicolas Lombaerts binnen te halen, maar het haalde niets uit. Lombaerts zit nog steeds bij Zenit en zou donderdagavond zelfs kunnen starten tegen Anderlecht. Zelf komt de Rode Duivel nog eens terug op de transfersoap.

Lombaerts weet dat Anderlecht wel degelijk een kans maakte. Het is volgens hem echter te laat in gang geschoten. "Anderlecht heeft te lang gewacht om door te drukken. Indien Anderlecht van in het begin meer druk had gezet, dat zou het tot een transfer gekomen zijn", zo wordt Lombaerts geciteerd door La Dernière Heure.

Lombaerts hoopt dat de mislukte transfer geen smet op het blazoen is van Herman Van Holsbeeck. Hij benadrukt dat de manager van Anderlecht in dit dossier bergen werk heeft verzet. "Herman Van Holsbeeck heeft zijn uiterste best gedaan, ik neem niemand iets kwalijk. Het is geen simpele opdracht om te onderhandelen met de Russen."

Poll

Waar tekent Lombaerts het best?

(321 stemmen)

Plaats een reactie

donderdag 16 februari 2017 om 12:47
ze wouden hem toch voor niks of bijna niks halen ipv er gewoon iets te willen voor geven, eigen schuld dat hij niet gekomen is, behoeft absoluut geen medelijden
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Lombaerts legt probleem bij Anderlecht: "Zij hebben te lang gewacht"