OFFICIEEL: Milan Jovanovic bezorgt Kortrijk nieuwe verdediger

OFFICIEEL: Milan Jovanovic bezorgt Kortrijk nieuwe verdediger

27-01-2017 19:00

KV Kortrijk heeft een nieuwe verdediger aangetrokken. Vladimir Kovacevic maakt de overstap van Vojvodina. Een opvallende aanwezige in Kortrijk was Milan Jovanovic. De ex-speler van Standard Luik en RSC Anderlecht is de makelaar van linksvoetige verdediger en bracht hem naar Kortrijk.

De Kerels pakten nul punten in de laatste acht wedstrijden dankzij hun zeer zwakke defensie, die veel tegengoals te slikken krijgt. De West-Vlamingen hadden dus nood aan een nieuwe verdediger, zeker na het vertrek van Samuel Gigot naar AA Gent. 

Met Kovacevic heeft Kortrijk zijn gedroomde verdediger te pakken. De 24-jarige linkspoot komt over van Vojvodina, dat hem vorige zomer wegplukte bij Spartak Subotica. Dit seizoen speelde hij zestien competitieduels in de Servische competitie. Daarin wist hij twee keer te scoren.

Opvallende aanwezige bij KV Kortrijk was Milan Jovanovic. De ex-speler van Standard en Anderlecht is de makelaar van Kovacevic en regelde de overstap naar Kortrijk. Jovanovic zet dus zijn allereerste stapjes als makelaar.

Bekijk het: Transferoverzicht: Jupiler Pro League winter 2016 - 2017