Poolse journalist verrast na antwoord Boeckx: 'Rot op' in het Pools

Poolse journalist verrast na antwoord Boeckx: 'Rot op' in het Pools

19-01-2017 15:07
11

Frank Boeckx en Lukasz Teodorczyk zijn de beste maatjes bij Anderlecht. De doelman had het onlangs in een gesprek met Sporza over een anekdote van de spits. Toen een Poolse journalist een bericht stuurde om een interview te regelen met Boeckx, liet die Teodorczyk antwoorden. Nu is ook bekend wat de spits repliceerde.

Piotr Kozminski, de journalist in kwestie, moet zich ongetwijfeld een hoedje geschrokken hebben. In zijn beste Frans stuurde hij een bericht naar Boeckx, maar het antwoord was... in het Pools. 'Rot op', klonk het niet mis te verstane antwoord volgens Het Nieuwsblad. Kozminski drong aan, maar dat hielp niet. 'Ik zal niet met jou praten'. De journalist feliciteerde hem vervolgens nog met zijn kennis van het Pools.

Maar het was niet Boeckx die antwoordde. Eerder verklapte de doelman de anekdote al. "Toen een Poolse journalist me polste over een anekdote over Teodorczyk, gaf ik mijn gsm aan hem. Het antwoord was in het Pools, maar ik neem aan dat het niet zo mooi was", besluit Boeckx. Nu weet hij ook wat er in het berichtje stond.