Nuchtere Mignolet na knalprestatie: ''Ik doe gewoon mijn job''

Nuchtere Mignolet na knalprestatie: ''Ik doe gewoon mijn job''

16-01-2017 15:35
1

Liverpool pakte gisteren één punt tegen Manchester United. Dat was in grote mate te danken aan de knalprestatie van Simon Mignolet. De Limburger keepte een uitstekende wedstrijd en wist zijn team enkele keren goed recht te houden. De wedstrijd eindigde op 1-1. 

'Big Si' leek lange tijd onklopbaar te worden, maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven op een kopbal van Zlatan Ibrahimovic. Eerder pakte Mignolet uit met drie cruciale reddingen voor zijn team. Toch blijft de doelman nuchter onder de goede prestatie. "Ik ben tevreden met hoe ik al een heel seizoen speel, dat heb ik al vaker gezegd. Ik doe maar gewoon mijn job en blijf er rustig onder'', zegt Mignolet aan Het Laatste Nieuws.

"Het is altijd moeilijk om die late tegengoal te accepteren, zeker als je zo goed verdedigt doorheen de hele wedstrijd'', zei Mignolet nog over het tegendelpunt van Ibrahimovic. ''We verdedigden onze voorsprong goed, maar dan moet je soms wat geluk hebben. Die ene bal die net binnen blijft... Voor hetzelfde geld gaat die buiten en is er geen gevaar. Dat is lastig om te slikken."