OFFICIEEL: Transfertarget van Club en Gent trekt naar MLS

OFFICIEEL: Transfertarget van Club en Gent trekt naar MLS

02-02-2017 20:54
1

AA Gent en Club Brugge zijn dit jaar zeer bedrijvig op de transfermarkt. Desondanks lijkt hun honger naar nieuwkomers nog niet gestild. Beide clubs azen op Josef Martinez, maar zullen nu ook moeten afrekenen met Birmingham City voor de komst van de Venezolaan.

Josef Martinez staat op het verlanglijstje van verschillende clubs. Zowel Club Brugge als AA Gent willen de aanvaller dus graag binnenhalen, maar ze krijgen stevige concurrentie. Zo willen Hamburg en enkele Italiaanse clubs zich in de winter versterken met de diensten van Martinez. De Venezolaanse aanvaller heeft de clubs voor het uitkiezen.

Volgens Gazzamercato kan Martinez nu ook naar Engeland verkassen. Tweedeklasser Birmingham City heeft de komst van de aanvaller met rood aangestipt in het lijstje. Birmingham heeft met Gianfranco Zola een Italiaanse manager en bezet momenteel de twaalfde plaats in het Championship. Het is dus afwachten of de aanvaller binnenkort zal rondlopen in de Jupiler Pro League.

UPDATE 20.50 uur: Martinez heeft na het sluiten van de transfermarkt in Europa toch nog een nieuwe club gevonden. Hij gaat aan de slag in Amerika. De aanvaller wordt uitgeleend aan Atlanta, dat uitkomt in de MLS.