Belgische clubs zijn deze coach vergeten: Geen aanbod meer geweest

Belgische clubs zijn deze coach vergeten: "Geen aanbod meer geweest"

08-01-2017 22:30
2

In de Jupiler Pro League zijn er ook dit seizoen weer veel ontslagen gevallen, maar dat heeft Stephane Demol weinig kunnen helpen. Hij stond opnieuw niet op de lijstjes van de Belgische clubs. Demol moet het dan ook noodgedwongen in het buitenland zoeken.

Demol was zondagmiddag te gast bij VRT, waar hij zijn plannen voor de toekomst uit de doeken deed. Sinds zijn ontslag bij de Saoedische club Hajer in maart 2016 zoekt hij werk. Dat werk mag eigenlijk eender waar zijn. "De laatste drie jaar ben ik in Thailand en Saudi-Arabië werkzaam geweest. Sedert april ben ik terug in België. Normaal was ik nu in Afrika aan de slag geweest, maar die gesprekken sprongen alsnog af. De leider in Burkina Faso was bij mij uitgekomen, maar dat is onlangs afgesprongen."

Een telefoontje uit zijn eigen land verwacht Demol zeker niet. "China is ook geen probleem voor mij. België? Dat is minder aan de orde. Zeker niet als T2. Ik wil daar zeker over nadenken, maar er is de laatste jaren geen aanbod geweest. Momenteel speelt er niks, maar in het Midden-Oosten kan er elke dag iets gebeuren."