'Storm moet op zoek naar nieuwe oplossing: geen prioriteit voor Nederlanders'

'Storm moet op zoek naar nieuwe oplossing: geen prioriteit voor Nederlanders'

05-01-2017 18:17

Willem ll heeft momenteel geen concrete interesse in Nikola Storm. De Nederlanse club moet eerste enkele spelers kwijtgeraken vooraleer er inkomende transfers kunnen volgen. Bovendien willen ze eerst de aflopende contracten verlengen van enkele spelers. 

Dat laat de club weten aan Voetbal International. Het is voor Willem ll zaak om aflopende contracten zo snel mogelijk te verlengen. Van maar liefst vijftien spelers loopt de verbintenis aan het einde van het seizoen af. De club is op dit moment druk bezig om de selectie op niveau te houden. Willem II heeft volgens VI geïnformeerd naar de 22-jarige Nikola Storm van Club Brugge. Concrete belangstelling is er (nog) niet. Willem ll moet eerst spelers lozen voor er nieuw materiaal in huis gehaald kan worden.

De zaakwaarnemer van Storm bevestigt dat de speler op weg is naar de uitgang in Jan Breydel. "Binnen enkele dagen is hij toch weg bij Club Brugge", vertelde hij aan het Brabants Dagblad. "Dat Willem II een van de geinteresseerde clubs zou zijn, heb ik ook gelezen. Er is van verschillende clubs interesse. Of Willem II daar bij zit, zeg ik liever niet vandaag."