Vizier op Europa: Sassuolo gaat onderuit, Athletic speelt gelijk tegen staartploeg

Vizier op Europa: Sassuolo gaat onderuit, Athletic speelt gelijk tegen staartploeg

30-10-2016 22:10

Racing Genk treft Athletic de Bilbao, Rapid Wien en Sassuolo in Groep F van de Europa League. Elk weekend richt VoetbalPrimeur.be zijn vizier op Spanje, Oostenrijk en Italië. Hier kun je terecht voor het programma en de uitslagen van de Europese tegenstanders van de Limburgers.

FC Admira Wacker Mödling - Rapid Wien: 1-2
Vorm: W-V-W-W-G-G-G-W-G-V-G-V-W
Stand: 5e op 10 ploegen met 20 op 39 punten
Rapid Wenen kon voor het eerst in vijf wedstrijden nog eens winnen. Het pakte de volle buit bij Admira Mödling, een degradatiekandidaat in Oostenrijk. Na een halfuur stond het 0-2 na goals van Svanto en Murg.

Lazio Roma - Sassuolo: 2-1
Vorm: V-V-W-V-W-W-V-W-G-V
Stand: 15e op 20 ploegen met 13 op 33 punten
Sassuolo ging met 2-1 onderuit op het veld van Lazio Roma, waar Jordan Lukaku niet in de selectie zat. De Romeinen kwam kort na de pauze op voorsprong via Senad Lulic. Via de Italiaan Ciro Immobile werd het iets later 2-0. Gregoire Defrei bracht terug spanning in de wedstrijd met de 2-1, maar Sassuolo kwam niet meer verder.

Athletic de Bilbao - Osasuna 1-1
Vorm: V-V-W-W-W-W-V-W-V-G
Stand: 7e op 20 ploegen met 16 op 30 punten
Athletic kwam op eigen veld niet verder dan een gelijkspel tegen staartploeg Osasuna. De tegenstander van Racing Genk kwam zelfs op achterstand na een doelpunt van Oriol Riera. Athletic kon de situatie rechttrekken via Raúl García.