Goudhaantje Zulte Waregem droomt van stap hogerop: Premier League ligt me

Goudhaantje Zulte Waregem droomt van stap hogerop: "Premier League ligt me"

Gepubliceerd: vrijdag 30 september 2016 om 07:53vr 30-09-2016 om 07:53

Zulte Waregem heeft met Soualiho Meïté een goudhaantje in eigen rangen rondlopen. De Franse Ivoriaan maakt heel wat indruk op het middenveld van Essevee. Meïté wil ondanks interesse van heel wat clubs bevestigen bij Zulte Waregem.

De middenvelder kon in zijn eerste seizoen bij Zulte Waregem al heel wat indruk maken. Een pak clubs toonden na afloop van vorig seizoen interesse, maar de speler van Lille OSC koos voor een nieuw seizoen bij Essevee. "Ik speel hier nu nog op huurbasis, maar zoals ik het nu zie, blijf ik hier langer. In de zomer heb ik zelfs meerdere voorstellen geweigerd. Ook uit België", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

De krant weet dat onder andere Marc Coucke, voorzitter van KV Oostende, Meïté graag wou overnemen. "Ik had Dury beloofd niet te vertrekken en heb me aan mijn woord gehouden. Het was het minste dat ik kon terugdoen", klinkt het. De Franse Ivoriaan blijft wel ambitieus en denkt aan een stap hogerop. "Ik zou graag eens in Engeland voetballen. De Premier League ligt me, denk ik", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws