Carrasco gaat op officiële Facebookpagina in tegen opstelling van Wilmots

Carrasco gaat op officiële Facebookpagina in tegen opstelling van Wilmots

15-06-2016 14:01

De officiële Facebookpagina van Yannick Carrasco heeft zich uitgelaten over de keuzes van Marc Wilmots. Tegen Italië kreeg de flankaanvaller amper speelminuten. Daar wil de Facebookpagina (of Carrasco zelf) verandering in zien.

Na de nederlaag kwam er op de officiële Facebookpagina van Carrasco een reactie van de flankaanvaller. "Teleurgesteld in het resultaat, maar jullie steun geeft ons kracht", reageerde hij via zijn pagina. Supporter Jeremy Michel reageerde op dat bericht met zijn favoriete basisopstelling voor de Rode Duivels. Daar staat ook Carrasco in.

Spelers mogen officieel niet communiceren over persoonlijke voorkeuren of tactische keuzes, maar deze kans liet Carrasco niet liggen. Hij reageerde op de basisopstelling van supporter Jeremy met een veelzeggende: "Ik ga akkoord.". Of het ook weldegelijk Carrasco is die de reactie heeft geplaatst, en geen beheerder, is nog onduidelijk.

Dat het niet goed zit tussen Wilmots en Carrasco is intussen wel duidelijk. Op de training van dinsdag was er al een kleine ruzie tussen de twee. Assistent-trainer Vital Borkelmans moest tussenbeide komen.

Opstelling Jeremy Michel:

De opstelling van Jeremy Michel