Dit was de dag: Brugse bingo, openhartige Buffel en de nieuwe Lampard

Dit was de dag: Brugse bingo, openhartige Buffel en de nieuwe Lampard

07-04-2016 20:00

In de rubriek 'Dit was de de dag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 20u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Brugse Bingo
De fans van AA Gent kunnen zaterdag hun bingokaart meenemen naar het stadion of het café. Een fanpagina heeft immers een leuke manier gevonden om de tegenstanders van Club Brugge te jennen.

Woedende fans
Club Brugge staat op kop van het klassement, maar de supporters zijn niet tevreden met de gang van zaken in Play-Off 1. De achterban van Blauw-Zwart reageert woedend op de beslissing van het bondsparket om in beroep te trekken tegen de schorsingsmaat voor Benoit Poulain.

'Lampard' in België?
Speelt de nieuwe Frank Lampard weldra in België? Dat zou zeker kunnen. Anderlecht en Club Brugge tonen namelijk interesse in Giorgi Kharaishvili, die in zijn eigen land vergeleken wordt met het Chelsea-icoon.

Vico wil nieuwe kans
Fede Vico werd in januari bij de Spaanse tweedeklasser Albacete gestald, maar hoopt nog steeds op een kans bij Anderlecht. De aanvaller geeft aan dat hij gelooft in de Brusselse titelkansen en dat hij geen wrok koestert richting paars-wit.

Openhartige Buffel
Thomas Buffel is op zijn oude dag nog steeds basisspeler bij Racing Genk. Naast het veld heeft hij echter een drama te verwerken. In een interview komt de kapitein van Genk openhartig terug op de ziekte van zijn vrouw.