'Club Brugge en Anderlecht strijden om nieuwe Lampard'

'Club Brugge en Anderlecht strijden om nieuwe Lampard'

07-04-2016 13:31

Zowel Club Brugge als Anderlecht zijn een nieuwe middenvelder op het spoor. Het gaat om een speler met een klinkende naam: Giorgi Kharaishvili.

Volgens het Nederlandse Voetbalzone staat de speler van Saburtalo Tbisili in de belangstelling van de twee Belgische topclubs, maar ook van PSV en Vitesse. In zijn thuisland Georgië is hij een grote belofte, hij wordt vergeleken met Chelsea-icoon Frank Lampard. Die staat van dienst heeft hij evenwel nog lang niet.

Kakha Kashia, de voorzitter van Saburtalo, is heel enthousiast over zijn goudhaantje. "Hij heeft nergens al een contract getekend. We weten dat hij in de gaten gehouden wordt en dat vinden we mooi, want hij is een van de beste en meest veelbelovende spelers van onze competitie. De interesse verbaast mij dan ook niet", laat hij weten.

De amper 19-jarige Kharaishvili is nu al aanvoerder bij Saburtalo, hij maakte als aanvallende middenvelder ook al 34 doelpunten in 61 wedstrijden. Veel beeldmateriaal is er niet over hem te vinden, maar dit geeft alvast een eerste indruk.