'Door Duitsland verbannen Kruse weer in spotlights: naaktvideo circuleert'

'Door Duitsland verbannen Kruse weer in spotlights: naaktvideo circuleert'

22-03-2016 08:44

Max Kruse staat flink in de spotlights. De aanvaller van VfL Wolfsburg werd door de Duitse bondscoach Joachim Löw al uit de selectie van Duitsland geschrapt. Nu zou er bovendien een naaktvideo van de aanvaller op het internet circuleren.

De 28-jarige Kruse heeft zich volgens BILD zelf gefilmd en de naaktvideo zou nu rondgaan via WhatsApp. Een redacteur van Wolfsburg Allgemeine Zeitung meldt dat Wolfsburg op de hoogte is van de circulerende beelden. Ook de advocaat van Kruse weet er inmiddels van. Ondertussen werd het Twitter- en Instagram-account van de aanvaller van Wolfsburg verwijderd.

Kruse is al langer het mikpunt van spot, want vorige week werd gemeld dat hij liefst 75.000 euro in een taxi had verloren. Dat gebeurde in oktober. Toen dat nieuws naar buiten kwam, zorgde zijn club Wolfsburg voor een nieuwe klap: een boete van 25.000 euro.

Verder werd Kruse zaterdagnacht in de vroege uurtjes gespot tijdens het vieren van zijn verjaardag. De Duitser griste de telefoon van een BILD-verslaggever weg en verwijderde alle gemaakte foto’s. Dat leverde hem opnieuw een boete op van 25.000 euro.