Louis van Gaal maakt opstelling bekend en heeft geen plaats voor Rode Duivels

Louis van Gaal maakt opstelling bekend en heeft geen plaats voor Rode Duivels

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2016 om 20:34ma 22-02-2016 om 20:34

Maandagavond speelt Manchester United tegen Shrewsbury. Inzet: een ticket voor de kwartfinale van de Engelse FA Cup. De roodhemden zullen het wel zonder Marouane Fellaini en Adnan Januzaj moeten stellen. Beide Rode Duivels zitten niet in de selectie.

Manchester United is aan een kwakkelseizoen bezig. De job van trainer Louis van Gaal staat op de helling, en het wat blessures betreft gaat het van kwaad naar erger voor de trotse Red Devils. Zo staat kapitein én boegbeeld op Old Trafford Wayne Rooney weken aan de kant.

Net terug uit de ziekenboeg: Marouane Fellaini. De supporters hebben het niet voor de boomlange Rode Duivel, Louis van Gaal is ook geen onverdeelde fan. De Nederlander nam onze landgenoot in ieder geval niet op in de wedstrijdkern voor de FA cup-wedstrijd tegen Shrewsbury.

Verschijnt ook niet aan de aftrap: Adnan Januzaj. Het godenkind met engelengezicht keerde tijdens de wintermercato terug van Borussia Dortmund, maar speelde ondertussen ook nog geen overrompelend aantal minuten bij elkaar op Old Trafford. 

Nog geen fitte Fellaini en Januzaj bij United. Om 20.45 uur spelen ze in de FA Cup tegen Shrewsbury. @sportwereld_be https://t.co/lOu6lHzwqZ

— Bart Lagae (@BartLagae) 22 februari 2016

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws