Odoit haalt uit: Er zijn er die dachten dat het vanzelf zou gaan

Odoit haalt uit: "Er zijn er die dachten dat het vanzelf zou gaan"

09-02-2016 14:40

Met maar liefst zeven nederlagen kan KSC Lokeren niet op een al te best seizoen terugblikken. Ook tegen KV Oostende werd er andermaal verloren (1-0). Lokeren leverde tegen de kustploeg een enorm zwakke prestatie af. Denis Odoi was achteraf niet te spreken over het niveau.

"Wat het plan was om ze uit verband te spelen? Dat is een zeer goede vraag. Ik denk dat we daar eens goed over moeten praten, want ik weet niet of er specifiek een plan was. Daar moet ik het antwoord schuldig op blijven", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Ik denk dat we terug moeten naar de basis van toen de trainer hier aankwam. Toen was er een bepaalde discipline, die er nu niet meer is. Het mag allemaal wat strenger. Er zijn er enkelen die dachten dat het na de winterstop wel vanzelf zou gaan, maar ik hoop dat het nu duidelijk is dat het zo niet werkt."

Aan Play-Off 1 mag Lokeren nu eigenlijk ook niet meer denken. "We moeten inderdaad vooral naar beneden kijken", weet de verdediger. "De komende match in Leuven wordt al zeer belangrijk. De eerste zes, daar zijn wij totáál niet mee bezig."