Sels mag rekenen op concrete belangstelling van deze Spaanse topclub

Sels mag rekenen op concrete belangstelling van deze Spaanse topclub

03-01-2016 08:00

AA Gent heeft zich in Europa op de kaart gezet met hun prestaties in de Champions League en dat betekent dat ook hun spelers op veel belangstelling mogen rekenen. Zeker Matz Sels, die wordt intensief gevolgd door FC Sevilla en prijkt bovenaan hun verlanglijstje.

Het is niet de eerste keer dat de interesse van Sevilla voor Sels ter sprake komt. Eind december hoorden we nog dat Sels het onderspit zou moeten delven tegen de Oekraïense doelman Denys Boyka en zo een droomtransfer aan zijn neus voorbij zag gaan. Maar volgens een nieuwe Spaanse bron, Javis FC, prijkt de AA Gent-doelman nu helemaal bovenaan het lijste en is er van Boyka geen sprake meer.

De Rode Duivel zou daarmee de 33-jarige doelman Beto opvolgen. Sevilla staat momenteel slechts achtste in de Primera División en kan eeen betrouwbaar sluitstuk wel gebruiken. Naast Sels zouden ook Federico Fazio (Tottenham Hotspur), André Carrillo (Sporting Lissabon), Stephane M’Bia (Trabzonspor), Martín Cáceres (Juventus), Andrea Ranocchia (Inter), Malcom Silva (Corinthians) en Ben Yedder (Toulouse) op het verlanglijstje van Sevilla staan.