Sels ziet droomtransfer naar Spanje mogelijk aan zijn neus voorbij gaan

Sels ziet droomtransfer naar Spanje mogelijk aan zijn neus voorbij gaan

27-12-2015 14:08

Matz Sels is meer dan waarschijnlijk aan zijn laatste seizoen bezig bij AA Gent. De doelman voelt zich klaar voor een stap naar het buitenland. Onder meer het Spaanse Sevilla FC zou de doelman maar al te graag overnemen. Volgens Spaanse media hebben ze het vizier echter op iemand anders gericht.

Het Spaanse El Mundo Deportivo meldt dat de Spaanse subtopper nu vooraal Denys Boyka van Dnipro Dnipropetrovsk zou willen halen. De Oekraïense doelman speelde zich de laatste maanden in de kijker van verschillende topclubs en zou op het punt staan om te vertrekken uit Oekraïne.

Sevilla is niet de enige ploeg die Boyko volgt. Ook het Engelse Everton hoopt in de doelman de opvolger van de veteraan Tim Howard gevonden te hebben. De Amerikaanse doelman is al 36 jaar oud en lijkt aan één van zijn laatste seizoenen bezig bij de club. De toekomst van Sels zal dus ook afhangen van de volgende club van Boyko. Als de Oekraïner voor Sevilla kiest, lijkt Sels nog even te moeten wachten op zijn droomtransfer.