'Royal Antwerp FC denkt aan transfervrije aanvallende middenvelder Chery'

'Royal Antwerp FC denkt aan transfervrije aanvallende middenvelder Chery'

7 mei - 17:10
4

Royal Antwerp FC probeert Tjaronn Chery voor de neus van NEC weg te kapen, weet het Algemeen Dagblad. De creatieveling is deze zomer transfervrij, zo werd eerder op dinsdag bekend. NEC voert al langere tijd gesprekken met Chery over een langere samenwerking, maar Antwerp waagt nu ook een poging voor de routinier. 

Chery maakte dinsdag bekend dat hij komende zomer transfervrij is. Hij heeft zijn contract bij Maccabi Haïfa laten ontbinden. NEC is volgens het AD al enige tijd in gesprek over een permanente overeenkomst met de 35-jarige middenvelder, maar dat heeft nog niet tot witte rook geleid. Daar wil Antwerp nu van profiteren, zo klinkt het. Het AD treedt verder niet in detail over de Antwerp-interesse in Chery.

NEC huurt Chery dit halfjaar van Maccabi Haïfa. Dat is een schot in de roos gebleken: de Surinaams international blinkt bijna wekelijks uit bij de Nijmegenaren en heeft de in de winter vertrokken Magnus Mattsson in een mum van tijd doen vergeten. Op dit moment staat de teller van Chery op vijf goals en twee assists in vijftien duels voor NEC.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.