Mignolet over wedstrijdplan van Italianen tegen Club Brugge: “Rustig blijven”

Mignolet over wedstrijdplan van Italianen tegen Club Brugge: “Rustig blijven”

7 mei - 18:26

Club Brugge staat op het punt een historische clash te beleven, en met de grote wedstrijd voor de boeg, werden de laatste inzichten gedeeld door Simon Mignolet en Nicky Hayen. Mignolet, de ervaren doelman, nam het voortouw tijdens de persconferentie, geciteerd door HLN.

De doelman benadrukte het belang van het behouden van kalmte te midden van de verwachte uitdagingen. “Ze zullen de match zoveel mogelijk lam leggen. Samen met de supporters mogen we niet gefrustreerd geraken.”

Met een schat aan ervaring in Europese finales, weet Mignolet als geen ander wat er op het spel staat. Hij erkent de mogelijk toenemende stress en druk, maar blijft optimistisch. “We zitten in de flow en willen verder doen,” benadrukte hij. 

Hij begrijpt de tactieken die Fiorentina kan toepassen en benadrukt het belang van geduld en vastberadenheid. “Het is aan ons om er een antwoord op te bieden en de rust niet te verliezen,” concludeerde hij, terwijl hij zich voorbereidde op wat ongetwijfeld een historische wedstrijd zal worden voor Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.