Aanduidingen Champions' Play-offs én finale Beker van België bekend

Aanduidingen Champions' Play-offs én finale Beker van België bekend

7 mei - 10:10 Laatste update: 10:25
4

Speeldag 8 in de Champions' Play-offs staat komend weekend op het programma en ook de bekerfinale staat stilaan voor de deur. Daarnaast lopen de Europe en Relegation Play-offs lopen stilaan op hun eind. Dinsdag maakte de Royal Belgian Football Association de scheidsrechters bekend die de wedstrijden in goede banen moeten leiden. 

Bekerfinale

Donderdag 9 mei neemt Royal Antwerp FC het op tegen Union Saint-Gilloise in de finale van de beker van België. Erik Lambrechts is de man die de westrijd in goede banen moet leiden. Lothar D'Hondt is de VAR van dienst. 

Champions' Play-offs

Op zaterdag 11 mei staat de topper tussen RSC Anderlecht en KRC Genk op het programma. Scheidsrechter van dienst is Lawrence Visser. Hij wordt bijgestaan door Bram Van Driessche als VAR. 

Zondag is het de beurt aan Royal Antwerp FC en Cercle Brugge. Bert Put moet de wedstrijd in goede banen leiden en krijgt daarbij ondersteuning van Jan Boterberg als VAR. 

Op maandag 13 mei ontvangt Club Brugge Union Saint-Gilloise op Jan Breydel. Jonathan Lardot zal de wedstrijd fluiten. Nicolas Laforge is de VAR van dienst. 

Europe Play-offs

Standard ontvangt op 10 mei KVC Westerlo. Matonga Simonini werd aangeduid als ref. Brent Staessens is de VAR van dienst.

KAA Gent neemt het zondag op tegen Oud-Heverlee Leuven. Nathan Verboomen zal de wedstrijd leiden met Michiel Allaerts als VAR. 

Later op zondag krijgt STVV KV Mechelen over de vloer. Ken Vermeiren is scheidsrechter van dienst, met Arthur Denil als VAR. 

Relegation Play-offs

Zaterdag mag Lothar D'Hondt de wedstrijd tussen KAS Eupen en RWDM fluiten. Simon Bourdeaud'hui is de VAR.

Op hetzelfde moment zal Wim Smet de match tussen Sporting Charleroi en KV Kortrijk fluiten. Hij krijgt ondersteuning van Kevin Van Damme als VAR. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.