Rits over titelrace Union, Club Brugge en Anderlecht: “Brugge is goed bezig”

Rits over titelrace Union, Club Brugge en Anderlecht: “Brugge is goed bezig”

7 mei - 18:14
12

Union Saint-Gilloise en Sporting Anderlecht speelden afgelopen zondag gelijk met 0-0 op speeldag 7 van de Champions' Play-offs. Het is een resultaat dat voor beide teams geen voordeel opleverde. 

Ondanks de gelijke stand blijft Mats Rits optimistisch over de prestaties van Anderlecht. "We speelden een goede wedstrijd, ook al was het moeilijker in de tweede helft," merkte Rits op, geciteerd door RTBF. "Als we onze kansen benutten, verdienen we het om te winnen. Maar een punt pakken is een goed resultaat," 

Hoewel het resultaat de leiding van Club Brugge in de Play-offs versterkt, blijft Rits vertrouwen houden in Anderlecht's kansen. Hij erkent de goede vorm van Brugge, maar benadrukt dat Anderlecht hun eigen lot in handen heeft. “Brugge is goed bezig... maar we hebben ons lot in eigen handen. We zullen zien aan het einde van de competitie."

"Het heeft geen zin om nu eerste te staan," zei Rits. "We zullen zien aan het einde van de competitie." Dit optimisme weerspiegelt de vastberadenheid van Anderlecht om tot het einde te blijven strijden en hun prestaties te verbeteren, ondanks de uitdagingen in de competitie.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.