Fiorentina legt de bal in kamp Club Brugge: “Zij gaan iets moeten forceren”

Fiorentina legt de bal in kamp Club Brugge: “Zij gaan iets moeten forceren”

7 mei - 20:46 Laatste update: 20:53
5

Fiorentina gaat met een 3-2 voorsprong richting het Jan Breydelstadion. Daar wacht Club Brugge namens de halve finale van de Conference League. Coach Vincenzo Italiano gaf een persconferentie.

Fiorentina heeft een voorsprong, maar onderschat Club Brugge niet. “Maar vergis je niet: we zullen elke seconde gefocust moeten blijven. Details zullen het verschil maken. dat hebben we ook tijdens de heenwedstrijd gezien. Maar als we meer kwaliteit en concentratie brengen, moet de finale mogelijk zijn. Op het einde van de maand willen we een beker meenemen naar huis”, citeert Het Nieuwsblad.

Italiano wist hoe Club Brugge ging spelen. Maar eigenlijk speelde Club zoals we ze ongeveer verwacht hadden. Ze zijn sterk met de bal aan de voet, vallen graag aan. Maar ze kunnen ook een verdedigend blok zetten. En nogmaals: ze zullen het ritme willen opleggen om ons de benen af te snijden. Maar goed, we weten dat Club Brugge moet scoren en iets gaat willen forceren. Aan ons om daar een gepast antwoord op te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.