Rooney wacht 'Van Persie-scenario': Het wordt een issue, let maar op

Rooney wacht 'Van Persie-scenario': "Het wordt een issue, let maar op"

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2015 om 22:05do 22-10-2015 om 22:05

Wayne Rooney houdt de gemoederen bezig in Engeland . De spits van Manchester United wordt geprezen, maar is de laatste tijd ook steeds vaker het mikpunt van kritiek.

In de Champions League-wedstrijd van Manchester United tegen CSKA Moskou (1-1) was Rooney onzichtbaar. Dat leidt tot onrust in Engeland, met Martin Keown als één van de opinieleiders. De analist en oud-verdediger van Arsenal denkt dat het tijd wordt voor Rooney om een linie te zakken.

"Ik voel de Manchester United-fans in mijn nek hijgen, maar ik zie niet meer dezelfde strijdlust en energie bij Rooney. Dat is zorgwekkend", aldus Keown tegen The Daily Mail. "Hij heeft niet meer de benen om de verdedigers van de tegenstander te slopen."

Omdat manager Louis van Gaal op dit moment weinig ruimte heeft op zijn middenveld, is Keown bezorgd over de toekomst van de topscorer aller tijden van Engeland. "Dat wordt een issue, let maar op. Robin van Persie verloor zijn 'mojo' bij Manchester United en ik ben bang dat hetzelfde gaat gebeuren bij Rooney."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws